Geen producten (0)

Waarom zijn we gestart met BoboTuli?

Als ouder zoek je continue naar de manieren om je kind het beste te geven. Iedereen heeft hier andere ideeën over of richtlijnen voor. Wij denken dat je als ouder het beste je eigen kind aanvoelt en weet wat het nodig heeft. Hechting, nabijheid en tegelijktijdig ruimte voor het individu is wat ons betreft de sleutel tot een kind (en gezin) dat kan floreren. Voor ons komt hier nog iets bij. Waar mogelijk doen we dit met extra aandacht voor duurzaamheid. Zo kwamen we ook in contact met de ideeën van onder meer “natuurlijk ouderschap”.

Het idee van BoboTuli werd geboren tijdens onze zoektocht naar producten die natuurlijk ouderschap ondersteunen. We ondervonden, of beter gezegd ondervinden, dat er te weinig van dergelijke producten te vinden zijn tegen een eerlijke prijs. En dat is waar we ons met BoboTuli op richten. Dit laat zich mooi samenvatten in: BoboTuli, Natuurlijk Dichtbij.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals hier omschreven.